Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på supell.dk. Vi anbefaler, at du læser vores handelsbetingelser grundigt igennem, inden du foretager dit køb.

 1. Sådan handler du hos os

  For at foretage et køb på supell.dk skal du igennem 6 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven
 2. Gå herefter til kassen
 3. Indtast dine personlige oplysninger
 4. Vælg betalingsmåde
 5. Godkend vores forretnings- og handelsbetingelser
 6. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
 1. Når du har bestilt varer, vil du modtage en kvittering på den angivne e-mailadresse. Når ordren er behandlet hos os, vil du modtage en endelig ordrebekræftelse, hvoraf leveringstidspunkt samt information om leveringsmåde fremgår.
 1. Bestilling af varer

  Når du handler på supell.dk, indgås aftaler på dansk, og alle købsaftaler er underlangt dansk ret og værneting.

 1. Alle priser er i danske kroner (DKK) og er inklusiv fragt, moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
 1. Køb af produkter på supell.dk er forbeholdt forbrugere og andre slutkunder. Vi forbeholder os ret til at annullere et køb på supell.dk, hvis vi skønner, at varer er købt med henblik på videresalg.
 1. Vores kundeservice håndterer bestillinger mandag til fredag mellem kl. 09.00 og 12.00. Bestillinger, der foretages på webshoppen uden for dette tidsrum, vil blive håndteret den næstkommende hverdag.
 1. Betaling

  På supell.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Der tages ikke gebyrer ved køb på supell.dk.

 1. Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise betalingen, når du modtager en betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort skulle blive misbrugt på en netbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem.
 1. De data, du oplyser i forbindelse med et onlinekøb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er kun PBS, der har mulighed for at læse dem.
 1. Beløbet hæves først på din konto, når varerne afsendes fra Supell. Der kan aldrig trækkes et højere beløb end det, du har godkendt i forbindelse med selve købet.
 1. Du vil modtage den endelige faktura pr. e-mail umiddelbart efter varen er afsendt fra Supell.
 1. Levering

  Leveringen sker normalt indenfor 10 hverdage efter modtagelsen af ordren. Skulle der opstå længere leveringstider, vil vi kontakte dig på telefon eller via e-mail.
  Supell leverer selv møbler, hvorimod mindre varer som fx hynder, gulvbeskyttere mv. vil blive afsendt med Postnord med yderligere leveringstid på op til 5 hverdage.

 1. Varer, bestilt på supell.dk, leveres fragtfrit i Danmark. Supell leverer ikke varer uden for Danmarks grænser, ligesom der ikke leveres i Grønland og på Færøerne.
 1. Leveringen sker til din af dig oplyste leveringsadresse. Supell leverer selv møblerne og vil kontakte dig telefonisk for at aftale et passende leveringstidspunkt. Det er dit ansvar, at ordren kan modtages på det aftalte leveringstidspunkt.

  Mindre varer som fx hynder, gulvbeskyttere mv. vil blive afsendt med Postnord med yderligere leveringstid på op til 5 hverdage.

 1. Hvis vi ikke træffer nogen på leveringsadressen på det aftalte leveringstidspunkt, tages varen med retur. Vi efterlader en besked hos dig om, at vi har forsøgt at levere varen. Du vil herefter blive opkrævet et beløb på kr. 1.000,- for genlevering af varen.
 1. Varemodtagelse

  Der skal ved levering være en myndig person til stede, som har fuldmagt fra dig til at kvittere med tydelig angivelse af dato samt navn og underskrift for modtagelse af varen. Er der ikke en myndig person til stede, kan der ikke ske levering.

 1. Når du modtager dine nye havemøbler, beder vi dig kontrollere, om det er de korrekte varer, og om der er synlige skader.
 1. Transportskader bedes noteres på fragtbrevet, der returneres til chaufføren. Alle forhold skal gerne være beskrevet og begrundet på fragtbrevet.
 1. Fortrydelsesret

  Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på supell.dk.

 1. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Hvis du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varen retur.
 1. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen af din vare meddele Supell ApS om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal det være tydeligt, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@supell.dk, hvorefter du vil blive kontaktet med henblik på koordinering af det videre forløb.

  Du kan finde vores standardfortrydelsesformular HER

 1. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

 1. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det betyder, at du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 1. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 1. Købesummen tilbagebetales til dig, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 1. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med det samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 1. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 1. Bemærk, at Supell ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 1. Hvis du fortryder købet, skal varen , sammen med kvittering/faktura, hvoraf købstidspunktet fremgår, sendes til:

Supell ApS
Stockflethsvej 14
8400 Ebeltoft
Mrk. Reklamation
Telefon 70 21 23 28
Mail: kundeservice@supell.dk

 1. Reklamationsret

  Når du handler på supell.dk har du altid 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet eller få pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller fejlen ikke er opstået af fejlagtig brug af produktet, anden skadevoldende adfærd eller det anbefalede vedligehold af møblerne.

 1. Naturlige variationer forekommer i træ og stål, og skal ikke betragtes som fejl eller mangler. Supell garanterer ikke farvebestandighed eller matchning af farver, årer, teksturer eller overfladehårdhed af sådanne materialer.
 1. Du skal reklamere rettidigt. Det vil sige, at du skal reklamere indenfor 60 dage efter du har opdaget fejlen. Når du ønsker at reklamere et produkt, skal du sende os en mail på kundeservice@supell.dk, hvor du beretter om problemet. Så snart kundeservice har modtaget din henvendelse, vil du blive kontaktet med henblik på koordinering af det videre forløb.
 1. Varen skal, sammen med kvittering/faktura, hvoraf købstidspunktet fremgår sendes til:

Supell ApS
Stockflethsvej 14
8400 Ebeltoft
Mrk. Reklamation
Telefon 70 21 23 28
Mail: kundeservice@supell.dk

 1. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returneringen, når reklamationen er berettiget. Bemærk, at Supell ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
 1. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine omkostninger.
 1. Såfremt Supell ikke kan konstatere fejl på de returnerede produkter, vil disse blive sendt retur til dig igen.
 2. Betingelser

  Enhver brug af denne hjemmeside sker på eget ansvar og for egen risiko. Supell er ikke ansvarlig for skader opstået i forbindelse med et besøg på eller benyttelse af hjemmesiden.
  Indholdet af denne hjemmeside og al materiale på hjemmesiden stilles til rådighed uden nogen former for garanti, herunder men ikke begrænset til garanti for egnethed til et bestemt formål.
  Udtrykket Suppell refererer til ejeren af ​​hjemmesidens hjemsted Ebeltoft Byvej 1, 8400 Ebeltoft i Danmark. Vores virksomheds registreringsnummer er DK-36717432. Udtrykket ‘du’ refererer til brugeren eller læseren af ​​vores hjemmeside.

Ophavsret og ejerskab af rettigheder

Indholdet på dette website er ophavsretsbeskyttet og tilhører Supell. Informationerne på dette website, inklusiv tekst, billeder og lyd, må ikke reproduceres, ændres eller kopieres i nogen form. At modificere indholdet på dette website er ulovligt og eventuelle overtrædelser kan retsforfølges. Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til et erstatningskrav og/eller være en strafbar handling.

Nøjagtighed af indhold

Selv om Supell bestræber sig på at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, gives der ingen garanti for oplysningernes nøjagtighed. Oplysninger, herunder priser, kan ændres uden varsel. Ordrer vil kun blive accepteret, hvis der ikke er væsentlige fejl i beskrivelsen af ​​varerne eller dennes pris, som annonceret på denne hjemmeside.

Vægt, dimensioner etc. kan afvige fra det angivne og bør kun anvendes omtrentligt. Vi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farverne på vores produkter, der vises på hjemmesiden. Men da de faktiske farver, du ser, afhænger af din skærm, kan vi ikke garantere, at din skærms visning af enhver farve præcist vil afspejle farven på produktet ved levering.

Erstatningsansvar

Alle oplysninger, materialer og filer, der downloades eller på anden måde fremskaffes via brugen af hjemmesiden, fremskaffes for egen risiko og Supell fraskriver sig udtrykkeligt ethvert erstatningsansvar for skader, som opstår ved brugen af hjemmesiden eller ved brugen af de produkter og materialer, der er beskrevet på hjemmesiden uanset om det skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller andre årsager. Denne begrænsning omfatter ligeledes erstatning for tab som følge af skadelige programmer, der er modtaget fra hjemmesiden eller fra filer, som kan downloades via hjemmesiden. Det er dit eget ansvar at sikre, at det rigtige udstyr er til rådighed for brug af hjemmesiden. Supell er ikke ansvarlig over for nogen person for tab eller skade, der kan opstå på computerudstyr som følge af brugen af ​​denne hjemmeside.

Links

Det er tilladt at linke til supell.dk indhold med korrekt kildeangivelse. Enkeltstående brug af dybe links er legitimt mens systematisk brug af deep linking eller RSS til kommercielle formål ikke er tilladt.
Det er ikke tilladt at indsætte indhold fra supell.dk ind i en hjemmesides frame, så indholdet fremstår som en integreret del af siden.
Fra tid til anden kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er opgivet for nemheds skyld til brug for yderligere oplysninger. De betyder ikke, at vi støtter de navngivne websites. Vi har intet ansvar for indholdet af de linkede website.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til at overvåge gennemsynspræferencer. Hvis du tillader cookies, til anvendelse, vil ingen personlige oplysninger opbevares af os til brug for tredjemand.

Varemærkekendetegn

De til Supell relaterede varemærkekendetegn, som findes på websitet supell.dk, er beskyttet af varemærkeloven. Det er ikke tilladt at anvende Supells varemærkekendetegn, hverken i papirform, digitalt eller via andre medier uden forudgående godkendelse.

Information

Informationerne på dette website kan indeholde tekniske fejl eller typografiske fejl. Information på websitet kan ændres uden varsel.

Lovgivning

Din brug af denne hjemmeside og enhver tvist, der udspringer af en sådan brug af hjemmesiden er underlagt lovgivningen i Danmark og vil blive afgjort ved Dansk ret.

Kontakt

Vi vil altid gerne høre din mening. Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@supell.dk

Privatlivspolitik – Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – Opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Supell har du indtastet/givet en række personoplysninger, herunder særligt:

 • Dit navn
 • Din adresse
 • Din e-mailadresse
 • Dit telefonnummer
 • Dine betalingsoplysninger (hvis du har handlet i vores webshop)

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi opbevarer oplysningerne for efterfølgende at kunne yde fornøden rådgivning ved dine henvendelser. Oplysningerne gemmes indtil du beder os slette dine oplysninger.

Behandling af personoplysninger – Samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet” behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på kontakt@supell.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Nets).

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Supell ApS

Stockflethsvej 14

8400 Ebeltoft

CVR-nr. 36717432
Tlf.: + 45 70 21 23 28
E-mail: kontakt@supell.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at besvare den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Supells behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Borgergade 28,5.
1300 København
Telefon +45 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse via mail på kundeservice@supell.dk eller ringe på tlf.: 70 21 23 28. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr